Uncategorized kategória bejegyzései

Meghívó új kiadványunk bemutatójára – Öt tibeti dal

MAGYARORSZÁGI DZOGCSEN KÖZÖSSÉG nagy örömmel és a tibeti kultúra iránti őszinte elkötelezettséggel mutatja be új kiadványát, melynek címe melyet eredetileg 2013-ban, a Nemzetközi Shang Shung Intézet alapításának 30. évfordulója alkalmából adta ki, amely dátum közel egy évvel követte a Khaita … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Meghívó az ASIA szervezet bemutatására

Magyarországi Dzogcsen Közösség Tisztelettel meghívja tagjait, támogatóit és minden kedves érdeklődőt az Egyesület a Nemzetközi Összefogásért Ázsiában bemutatása és támogatása céljából   Az ASIA-t szeretett és tisztelt mesterünk, Chögyal Namkhai Norbu alapította 1988-ban. Közel 30 év munkájának és számos bőkezű … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Khaita Örömteli táncok Monika Walczak lengyel táncoktatóval

MAGYARORSZÁGI DZOGCSEN KÖZÖSSÉG támogatásával   KHAITA ÖRÖMTELI TÁNCOK modern tibeti tánctanfolyamot szervez a rendezvény mindenki számára nyitott   Khaita azt jelenti, hogy “harmónia a térben”. A Khaita örömteli táncok arról tanítanak, hogy a minket körülvevő térben tudatosan figyeljünk a mozdulatainkra. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….