2018. május hónap bejegyzései

heti program

Kedves Gyakorlók! Közösségi programok 2018. 05. 28. – 2018. 06. 03. között:

Különleges Khaita hírek

Kedves Gyakorlók! Gulácsi Fanni jóvoltából a napokban elkészült a Rinpocse 2017. december 31-i beszédének fordítása a Khaita táncokról. Fanni sok időt és energiát fektetett bele, hogy tőle telhető legjobb minőségű magyar nyelvű anyagot készítse el. Fordításának lektorálás előtti változatát a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Május 21. – G​URUJÓGA – ​Mindnyájan együtt az állapotban 

  Rinp​ócse az elmúlt évtizedekben fáradhatatlanul ismételte, hogy a gurujóga az a lényegi gyakorlat amelyet végeznünk kell. ​Hónapokkal ezelőtt, Dzamlinggárban, néhányan megkérdezték Rinpócsétől, hogy milyen gyakorlatot végezzenek érte. Ő azt felelte, nem kell aggodalmaskodni miatta és hogy végezzék a gurujógát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

heti program

Kedves Gyakorlók! Közösségi programok 2018. 05. 21. – 2018. 05. 25. között:

heti program

Kedves Gyakorlók! Közösségi programok 2018. 05. 14. – 2018. 05. 18. között:

Khaita hírek – újdonságok

“Ha megpróbálunk jelen lenni amikor Khaitát táncolunk, ez maga a gyakorlás. Ez sokkal jobb mint valahol ülve egy-két órát mantrákat recitálni, mert ez közvetlenül a kontempláció állapotához vezet.” C.N.N., 2017. december 31.

Khaita Örömteli táncok Monika Walczak lengyel táncoktatóval

MAGYARORSZÁGI DZOGCSEN KÖZÖSSÉG támogatásával   KHAITA ÖRÖMTELI TÁNCOK modern tibeti tánctanfolyamot szervez a rendezvény mindenki számára nyitott   Khaita azt jelenti, hogy “harmónia a térben”. A Khaita örömteli táncok arról tanítanak, hogy a minket körülvevő térben tudatosan figyeljünk a mozdulatainkra. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….