2018. október hónap bejegyzései

búcsúbeszéd

Kedves Gyakorlók!   Az alábbiakban közöljük Constantino Albini búcsúbeszédét, ami a merigari sztúpánál hangzott el Rinpocse búcsúztatásakor.   Üdvözlettel, Balázs, kék gakyil   “Kedves Testvérek és minden jelenlévő, akik különböző intézményeket képviseltek, a mai nap így foglak titeket szólítani: Barátok. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Rendkívüli esemény Magyarországon most ősszel

A Khaita tapasztalatok elmélyítése a Drajyorral

Interjú Fabian Sanders professzorral a Drajyor-Khaita kurzus kapcsán

Első alkalommal érkezik a Magyarországi Dzogcsen Közösséghez Fabian Sanders professzor a Drajyor-Khaita kurzus tibeti nyelvhez kapcsolódó részeinek oktatására. Ebből az alkalomból készítettünk vele egy rövid interjút, amelyből sokat megtudhattunk a tibeti nyelvről, a Drajyorról és Fabiant is egy kicsit jobban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

szerdai program

Kedves Gyakorlók!   Szerdai program a következőképpen alakul.   Időpont: 17.00 – Gánapudzsa TKBF Aula 18.00 – 20.00 SZMSZ gyakorlás TKBF Aula   Üdvözlettel, Balázs, kék gakyil

Webcast közvetítés 10.03.

Kedves Gyakorlók!   Szerdán 10.00 órakor a webcast közvetítést követhetitek magyar tolmácsolással az alábbi linken:   https://webcast.dzogchen.net/index.php?id=hungarian-translation   Tolmácsolás nélkül itt: https://webcast.dzogchen.net/index.php?id=practicing-together-html5

[webcast emlékeztető] Webcaston követhető gyakorlás Nyugat Merigarból Október 1. – hétfő

Az elkövetkező napokban is követjük a Nyugat-Merigári webcastos programot, amelyet naponta adnak ki, ezért heti programot sem küldünk ki, kérjük, hogy figyeljétek a napi értesítéseket.   Előzetesen annyi elmondható, hogy a jövő héten a 17 óra és 21 óra közötti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….