2018. november hónap bejegyzései

Gonpa készültségi foka – gyakorlás helyszínei

Kedves Gyakorlók!   Továbbítjuk Dzamling Gár legfrissebb híreit a Gonpa megnyitó ünnepségével kapcsolatban. Köszönet Gulácsi Fanninak a két e-mail lefordításában!

Dzamling Gár programjai 2019. 02.19-ig

Kedves Vadzsra Család,   Bemutatjuk a 2019 Februárjáig tervezett kurzusok listáját. Ez a lista hamarosan ki lesz bővítve. Ha bármilyen kérésetek van a kurzusokkal kapcsolatban, kérjük habozás nélkül írjatok nekünk a blue.gakyil@dzamlinnggar.net email címre. Szívesen fogadunk minden tanácsot!   A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

heti program

Kedves Gyakorlók!   Közösségi programok 2018. 11. 26. – 2018. 12. 02.között:

Csodálatos tibeti nyelv tanulása – December 2. Vasárnap (emlékeztető)

Kedves Gyakorlók!   Küldjük a programját a december 2-án vasárnap megrendezésre kerülő tibeti nyelv tanulásnak.   Közösségi szintű – felajánlás alapú – összejöveteleinket, havi rendszerességgel szervezzük meg.   Az első alkalom programja: 9:30-11:00 – tibeti nyelv tanulása, 1-1 Khaita tánc … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

webcast

Kedves Gyakorlók! Cser Zoltán szerdai 18.00 órakor kezdődő tanítása webcaston is követhető a szokásos linken. Ha pedig közbejönne valami technikai zavar, akkor írunk nektek a helyszínről.

szlovákiai elvonulás

Kedves Gyakorlók, a szomszédban, Szlovákiában egy izgalmas elvonulás lesz hamarosan, aminek programját közzétesszük. Ha valakit érdekel, szívesen segítünk összehangolni a kiutazást.

Csodálatos tibeti nyelv tanulása, közösségi szinten

Kedves Gyakorlók, Az októberi Khaita-Drajyor kurzus sok örömöt okozott a résztvevők körében. Sokkal többet kaptunk ettől a tanfolyamtól, mint amire előzetesen számíthattunk. Többünkben felmerült az igény, hogy ezt érdemes közösségi szinten is folytatni…

heti program

Kedves Gyakorlók! Közösségi programok 2018. 11. 05. – 2018. 11.09. között: