Tisztelt Tagság! Tisztelt Gyakorlótársak!

​Az új évben a közösség támogatásának feladata is előtérbe kerül, melynek formája a tagság megújítása, a tagdíj megfizetése.

Kelet-Merigar értesített bennünket arról, hogy az idei évre a rendes tagdíjat 85€ / 27.200 Ft  összegben állapították meg.
A Kelet-Merigari gakjil bátorított minket arra, hogy a tagdíjat a helyi közösség szedje be, hiszen ez a nemzetközi szokás és a praktikum is e mellett szól.
Ezért az idei évben újra megnyitjuk annak lehetőségét, hogy az MDK Egyesület bankszámlájára történhessen a tagdíj megfizetése. Ezzel a befizetéssel a személy az MDKE tagjává válik, egyidejűleg regisztrálásra kerül a www.dzogchen.net oldalon található tagnyilvántartó rendszerbe, melynek révén a nemzetközi közösség a tagjának tekinti, tagsági számot kap, meglévő szám esetén pedig az megújul és ezzel élvezheti a tagsággal járó előnyöket.
A befizetett tagdíj 55%-a Kelet-Merigár részére adományként kerül felajánlásra az MDKE részéről.
Amennyiben valaki nem kíván a magyar egyesület tagja lenni, lehetősége van közvetlenül Kelet-Merigárba tagdíjat fizetni, ezzel a személy Kelet-Merigarnak közvetlenül lesz a tagja és a tagdíjának teljes összege is ott marad.
Azok számára, akik az idei évben döntenek először úgy, hogy tagdíj fizetéssel támogatják a nemzetközi közösség fenntartását és Csögyal Namkhai Norbu céljainak megvalósítását, továbbra is lehetőségük van arra, hogy ún. Welcome Cardot váltsanak, ami azt jelenti, hogy a választott tagdíj típus 50%-át fizetik.
Rendes tagdíj esetén ez 42,5€ / 13.600 Ft.
A globális tagdíjak összege nem változott idén sem, ezek a következők:
Globális Fenntartói tagdíj500 euro / 160.000 Ft (Welcome Carddal: 250€ / 80.000 Ft), az ezzel járó előnyök: 50% kedvezmény a kurzusok díjából, egy személyes elvonuló kabin két hetes használata a világ bármely pontján
Globális Érdemteli tagdíj: 1.500 euro / 480.000 Ft (Welcome Carddal: 750€ / 240.000 Ft), az ezzel járó előnyök: 80% kedvezmény a kurzusok díjából, egy személyes elvonuló kabin 50 napos használata a világ bármely pontján
A tagdíjak befizetési határideje: 2018. március 31.
A befizetéseket kérjük az egyesület bankszámlájára teljesítsétek, elsősorban átutalással, a következők szerint:
Kedvezményezett neve: MDKE (Magyarországi Dzogcsen Közösség Egyesület)
Kedvezményezett számlaszáma: 10404072-00001290-00000000  (K&H Bank)
Közlemény: tagdíj 2018
Amennyiben más nevében utaltok, vagy rokon/ismerős számlájáról érkezik a tagdíj akkor a tag/tagjelölt nevét is kérjük beírni a közlemény sorába.
A bankszámlára készpénzzel is történhet befizetés a régiekben is megszokott módon, azaz bármely K&H fiókban az egyesület nevére és számlaszámára hivatkozással megtehető a befizetés. Ebben az esetben kérjük a pénztári jutalék összegét is tegyétek hozzá a befizetett összeghez, ami 300 Ft.
Március 31-ig több részletben is befizethetitek a tagdíjat, amennyiben így könnyebb teljesíteni a befizetést, ehhez külön megállapodás nem szükséges.
Amennyiben március 31-én túlnyúló részletfizetési lehetőséget szeretnétek, akkor vegyétek fel a kapcsolatot e-mailben a gakjillal az info.dzogchen@gmail.com címen és írjátok meg, hogy milyen ütemezésben tudjátok vállalni a  tagdíj befizetését. Amikor a gakjil a kért ütemezést e-mailben jóváhagyja, a részletfizetések megkezdődhetnek és a személy tagságát folyamatosnak tekintjük.
Üdvözlettel:
Kubát Erzsi
sárga gakjil

Kedves Dzogcsen Közösségi Tagság!

Mivel eljött a tagság megújításának ideje, arra bátorítunk titeket, hogy erősítsétek meg elköteleződéseteket a Közösség iránt azzal, hogy lehetőségeitekhez mértem mielőbb befizetitek az éves tagdíjat.  

Azzal hogy vállaljuk ezt az egyéni felelősséget, teljesítjük Rinpócse kívánságát és egyúttal támogatjuk is a világméretű Közösségünket. Ezt a kötelezettségvállalást nem szabad függővé tenni attól, hogy valaki az adott gakjil minden egyes döntésével egyetért-e vagy sem. Inkább kell, hogy tükrözze azon elkötelezettségünket, hogy a tanításnak mekkora jelentősége is van a saját személyes életünkben.

A tagdíj, ahogyan bizonyosan mindnyájan tudjátok, nemcsak az SZMSZ alapvizsga letételének feltétele, de a szamaja fogadalmunk része is, amikor már letettük a vizsgát. 

Különböző típusú tagságokra van lehetőség, javasoljuk, hogy egyeztessetek a helyi gakjilokkal, hogy a számotokra legmegfelelőbb döntést hozhassátok meg. 

Tisztelettel:

Steven Landsberg
IDC Elnök