A Magyarországi Dzogcsen Közösség a

 támogatásával

 

1. szintű kezdő tánc tanfolyamot szervez:

„VADZSRATÁNC AZ ÉRZŐ LÉNYEK JAVÁRA”

a rendezvény mindenki számára nyitott

 

„A Vadzsratánc az érző lények javára” az együttérzés jelképes tánca. Főként a fizikai szintünkkel kapcsolatos. Felszabadítja az érzelmi kondicionáltságból fakadó feszültségeinket. A test mozgása, a mantrák éneklése és a tudatnak a kontempláció állapotában való tartózkodása révén a létezésünk három fő aspektusa egyensúlyba kerül, megtapasztalhatjuk a nyugodt állapotot és a mély ellazultságot.

 

Dátum:

2018. szeptember 15-16. / szombat és vasárnap

 

Helyszín:

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola – Aula (1091 Budapest, Börzsöny utca 11.)

 

Oktató:

Lakatos Mónika 2. szintű felhatalmazott vadzsratánc oktató

 

Időpontok:

mindkét napon 10:30 – 13:00 és 14:30 – 17:00

 

ÁRAK:

Teljes tanfolyam

Egy rész

Teljes ár

16.000 Ft

5.000 Ft

Kedvezményes ár

 

 

Tagoknak, tanulóknak

12.000 Ft

4.000 Ft

  Ismétlőknek

8.000 Ft

3.000 Ft

EGYÉB INFÓK:

További információk kérése és előzetes bejelentkezés: info.dzogchen@gmail.com

 

Fizetési lehetőségek: készpénzzel a helyszínen vagy előre utalással a Közösség bankszámlájára.

 

Amit hozni érdemes: kényelmes ruha, zokni vagy bőrtalpú tánccipő. További információk: www.dzogchen.hu *www.vajradance.net

 

 

A Vadzsratánc Csögyal Namkhai Norbu dzogcsen mester mélységes meditációjának gyümölcse. A Mester 1989-től kezdődően kapta meg a termát, melynek elnevezése „A Vadzsratánc, mely megszabadítja a lények hat osztályát a hat tiszta dimenzióba.” A vadzsra szanszkrit szó, melynek jelentése gyémánt. A dzogcsen tanításban a vadzsra lényegi természetünk szimbóluma, mely tiszta, világos és változatlan akár a gyémánt. A Vadzsratánc gyakorlásával felfedezhetjük ezt a valódi természetet azáltal, hogy a kontempláció állapotában vagyunk. Ezt a tudást nem csak ülőmeditációban, hanem mozgásban is megtanulhatjuk és stabilizálhatjuk. Így a mindennapi életünk részévé válhat. Csögyal Namkhai Norbu 1991 óta négy különböző Vadzsratáncot tanított. Mind a négy tánc harmonizálja létezésünk három fő aspektusát – a testet, energiát (vagy hangot) és a tudatot – ugyanakkor mindegyik táncnak megvan a maga jellegzetessége.