Kedves Táncosok!

Kérek mindenkit, aki jönni szeretne a kurzusra, hogy szerdáig regisztráljon egy e-mail küldésével a vadzsratanc@dzogchen.hu címen. Köszönöm azoknak, akik már megtették. Üdvözlettel: Erzsi

 

„A VADZSRA DAL TÁNCA” 2. rész

A Vadzsratánc Csögyal Namkhai Norbu dzogcsen mester átadása, a dzogcsen tanítás egyik lényegi gyakorlata. Olyan meditációs módszer, amely integrálja a mozgást és a hangot.

A „Vadzsra Dal tánca” egy összetett szimbolikus tánc, amely főként a létezésünk energetikai oldalával kapcsolatos. A hangzásukon át a Vadzsra Dal szótagjai testünk, a belső mandalánk, és a világ külső vetületének, a külső mandalánknak a meghatározott energiapontjaihoz kötődnek. A hangon, a színeken és a mozgáson keresztül kiegyensúlyozhatjuk ezeket az energiapontokat és harmonikus kommunikációt hozhatunk létre a finom energia szintjén.

 

Dátum: 2018. február 10-11. / szombat és vasárnap
Helyszín: Zöld Kakas Líceum – (1091 Budapest, Hurok utca 11.)
Oktató: Lakatos Mónika 2. szintű felhatalmazott vadzsratánc oktató
Időpontok: szombaton: 10:00 – 13:00 és 15:00 – 18:00

vasárnap:     10:00 – 13:00 és 15:00 – 18:00

díjak: Teljes tanfolyam  
Teljes ár 11.000 Ft
Tagoknak, diákoknak 9.000 Ft
Ismétlőknek 5.000 Ft

EGYÉB INFÓK:

A tanfolyamon való részvétel feltétele, hogy a táncos rendelkezzen dzogcsen átadással, ismerje a tánc első részét, előnyös továbbá a „hat tér táncának”, vagy a „három vadzsra táncának” ismerete, de nem feltétel.

További információk kérése és előzetes bejelentkezés:

vadzsratanc@dzogchen.hu

Fizetési lehetőségek: készpénzzel a helyszínen vagy előre utalással az Egyesület bankszámlájára. Amit hozni érdemes: kényelmes ruha, zokni vagy bőrtalpú tánccipő.

További információk: www.dzogchen.hu  *  www.vajradance.net