Kedves Gyakorlók!

Továbbítjuk részetekre az ausztriai Yeselling Gankyiljának felhívását a jövő heti közös gyakorlásokról, amelyekhez a lenti Zoom linken keresztül csatlakozhattok otthonról.

Üdvözlettel,Laci
kék gankyil

************************************************************************

Kedves Szangha,

mint mindannyian tudjátok, nehéz helyzetbe kerültünk a koronavírus-járvány, és a szükséges intézkedések következtében, amelyeket a hétköznapi életünkben meg kellett tennünk. Most nagyon fontos, hogy összetartsunk és együttműködjünk – különösen mint Szangha.Mi igazán szerencsések vagyunk, hogy megkaptuk Mesterünk, Csögyal Namkhai Norbu sokrétű, rendkívüli Tanításait, amelyek minden érző lény számára óriási segítséget jelentenek és a javukra válnak, különösen az olyan pillanatokban, mint ez a mostani is.
Ezért egyesítsük képességeinket a közös gyakorlásban!

A Nemzetközi Dzogcsen Közösség Yeselling, Ausztria Gakyiljának felkérésére a felhatalmazott Szanti Maha Szangha Alapszintű oktatónk, Oliver Leick már egy hete vezeti az alábbi gyakorlatokat napi két alkalommal:

Délelőtt 10.30-kor (osztrák időzóna szerint, ami megegyezik a magyar időzónával (GMT+1)) Zöld Tara gyakorlatát végezzük Tara 21 megnyilvánulásának dicsőítésével együtt,
és este 19:00-kor pedig Hosszú Mandarava gyakorlatot csinálunk közösen.

A reggeli gyakorlásnál, Oliver Leick rövid magyarázatot is ad a Zöld Tara gyakorlat néhány alapvető aspektusáról Rinpocse szóbeli útmutatásai alapján kb. 15 percben, az esti gyakorlatot pedig időnként a Mandarava Gánapudzsával kiegészítve végezzük.

Minden nap friss információkat olvashattok az adott napon elvégzésre kerülő gyakorlatokról a weboldalunkon: https://yeselling.at/Mindenki, aki megkapta Csögyal Namkhai Norbutól a vonatkozó átadásokat, részt vehet ebben a különleges gyakorlásban.

A közös gyakorláshoz a Zoom-ot használjuk.
A Zoom használata nagyon egyszerű: csak nyissátok meg a https://zoom.us oldalt, majd kattintsatok a “sign up” (regisztráció) menüpontra.
Mindig ugyanazt a linket használjuk minden gyakorlásunkhoz: https://zoom.us/j/2296699174. Kérjük mentsétek el ezt a linket. A link a kezdés előtt 10 perccel válik aktívvá.

Kérjük csatlakozzatok a közös gyakorláshoz, ha szeretnétek.
Baráti üdvözlettel,

Eva, Monika és Renate,
Yeselling Dzogcsen Közösségének Gakyilja