Kedves Gyakorlók!

2020. szeptember 22-én, kedden 19:00-tól Csö gyakorlást tartunk online közvetítéssel, Zoom-on keresztül.
Otthonról csatlakozhattok az alábbi linken keresztül:https://us02web.zoom.us/j/4219059629?pwd=NnNmOFJSajZkQjVFN0kxLzRoRldzZz09
Esetenként az alábbiakat kérheti még a Zoom:
Meeting ID (a Zoom találkozó száma, ha szükséges): 421 905 9629
Your Name (a nevünk magadása): ide a saját nevünket írhatjuk, amely névvel megjelenünk a Zoom felületén
Password (jelszó, ha szükséges): Damaru11

A fenti Zoom linkre kattintva számítógép/laptop esetén egy új böngésző-ablak nyílik meg, amelyben elindul a Zoom alkalmazás letöltése.
A letöltött alkalmazás elindítása után végrehajtásra kerül a Zoom telepítése, majd a telepítés után elindul a Zoom.
Ha korábban már telepítettük, akkor egy új ablak jelenik meg, ahol a Zoom kiválasztása és a Hivatkozás megnyitása gombra kattintás után indul el a program.
Ekkor – első alkalommal – egy kezdőablak jelenik meg a Meeting ID-vel és itt adhatjuk meg a nevünket.
Ezt követően számítógépen/laptopon a Join with Computer Audio lehetőséget kell választani (ha nem jelenik meg automatikusan, akkor a Zoom felület bal alsó sarkában lévő Join audio-ra kell kattintani), amely bekapcsolja a Zoom-ban a hangot.

A Zoom mobiltelefonról/tabletről való futtatásához le kell tölteni az alkalmazást.Apple Store: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetingsAz applikáció telepítése, majd elindítása után a Join vagy a Join a Meeting lehetőséget kell kiválasztani.Ezt követően adjuk meg a Meeting ID-t és írjuk be a nevünket.Meeting ID: 421 905 9629
Join Meeting gombra kattintva elindul a Zoom, ekkor kell megadnunk a jelszót, ami:Damaru11Ezt követően Call via Device Audio lehetőségre kattintva tudjátok elindítani a közvetítés hangját.

Amennyiben hibát tapasztaltok, jelezzétek az info.dzogchen@gmail.com címen vagy írjátok meg Zoom-on a [Participants] ikonra, majd a megjelenő [Chats] gombra kattintva, az üzenetküldő felületen. 
Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb orvosoljuk a problémátokat!

Üdvözlettel,Lacikék gakjil