Kedves Gyakorlók!

Továbbítjuk a Practicing Together Team felhívását a következő világméretű Guru Tragphur gyakorlási láncról március 28-29-én.

Üdvözlettel,
Laci
kék gankyil

*****************************************

Kedves Vadzsra Család!Végezzünk együtt egy erőteljes Guru Dragphur világméretű lánc-gyakorlást március 28. 17:00 órától – március 29. 17:00 óráig (GMT+0). Ezúttal a webcaston keresztül közvetített gyakorlással indítjuk az első órát 17:00 (GMT+0) órakor, aztán a szokásos módon folyatjuk.

“Ha megvalósított lény vagy, akkor folyamatosan az azonnali jelenlét állapotában tartózkodsz és nincs szükséged védelmező gyakorlatokra, de az idő nagy részét a hétköznapi élet relatív állapotában töltjük szétszórt tudatállapotban. Ebben az esetben szükségünk van védelemre. Vagy egy védelem, amely az egyik legfontosabb, mindent magában foglaló, és ez Guru Tragphur gyakorlata. Guru Tragphur gyakorlatával a negatív provokációk minden fajtáját le tudjuk győzni.” Csögyal Namkhai Norbu

A VALÓDI ÁLLAPOTUNKBA IDŐZVE MINDEN LEHETSÉGES !!!

Kérjük, amikor regisztráltok, a gyarkolásotok időpontját GMT+0 szerint válasszátok ki. Ezen a linken láthatjátok a világ időzónáinak térképét: (http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Szeretnétek részt venni?
Eben az esetben,
1. Regisztráljatok a következő űrlap kitöltésével, http://pt.dzogchen.es/event/24-hours-guru-dragphur-practice

2.  Minden gyakorló – vagy gyakorlói csoport – egy RÖVID THUN-t végez, amelynek legalább egy órán keresztül kell tartania. Hogy a lánc ne szakadjon meg, 15 perccel a megbeszélt kezdés időpontja előtt kell elkezdeni a gyakorlást, majd pedig az érdemek felajánlását az egyórás mantra gyakorlást KÖVETŐEN kell megtenni.

Egy másik lehetőség, hogy az egyórás mantra recitációt a RÖVID vagy KÖZEPES GÁNAPUDZSÁBA illesztjük bele. Ellenőrizzétek körültekintéssel az időt, hogy a lánc ne szakadjon meg.

3. Ha a gyakorlatot csoportban végzitek, a gyakorlást követően, kérjük szépen, hogy írjátok meg nekünk a globalchain@dzogchen.es címre, hogy hányan vettetek részt a gyarkorláson.

Töltse be ez a gyakorlat az egész teret, és oldjon fel minden akadály az ürességbe! 

OM AH HUM 

Practicing Together Team